Mogelijkheden

De photobooth van Feestkiosk heeft verschillende mogelijkheden. De opmaak van de fotostrips wordt helemaal naar jullie wensen aangepast.  Wat past bij jullie thema van het feest? Zijn er bepaalde kleuren die jullie mooi vinden, of hebben jullie een tof logo gemaakt? Wij kunnen dit allemaal voor jullie toepassen op de fotostripjes, zodat het echt jullie persoonlijke stripjes worden.

De fotostripjes worden onbeperkt afgedrukt. Staan er 4 personen voor de photobooth, dan krijgen ze allemaal een eigen stripje mee. We drukken er nog een paar extra af als reserve en misschien hebben jullie een gastenboek, dan printen we daar natuurlijk ook een stripje voor af. Achteraf komen fotostripjes digitaal naar jullie toe. Dit is de service van Feestkiosk!

Begeleiding
Feestkiosk zorgt ervoor dat er de gehele huurperiode iemand aanwezig is om jullie gasten te begeleiden en de photobooth te bedienen. Zo helpen wij jullie gasten met de bediening, en kunnen eventuele storingen direct worden opgelost. Hierover hoeven jullie je dan geen zorgen te maken!

Goed om te weten
De photobooth van Feestkiosk is uitgerust met een professionele spiegelreflexcamera van Canon en met een professionele fotoprinter. De afdrukken zijn ook meteen klaar en zijn goed van kleur.

Fotograaf
Feestkiosk is onderdeel van Daniel Vos Fotografie. Mochten jullie ook opzoek zijn naar een fotograaf voor jullie feest, neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.

Wat maakt Feestkiosk anders dan andere aanbieders
Wij vervoeren de photobooth zelf. Dus geen gedoe met ophalen, opbouwen, aanzetten en later weer opruimen en terugbrengen. Nee deze zorg nemen wij voor jullie uit handen. Tevens is er de gehele huurperiode iemand aanwezig. Je zal net zien dat het papier op is, wij weten hoe het werkt en hij draait alweer snel. Ook printen wij echt onbeperkt! Wel zo leuk dat alle gasten een printje hebben. Dus niet 2 printjes per sessie, nee als er 6 personen op de foto gaan, krijgen ze alle 6 een eigen printje mee. Met ook extra afdrukken voor bijvoorbeeld een gastenboek.

Een groot deel van onze props zijn met een 3d printer geprint. Zo zijn ze lang bruikbaar, goed schoon te houden en super leuk! Wel zo goed voor het milieu. Papieren props gaan vaak maar 1 avond mee en moeten worden weggegooid, zonde! Dat hebben wij op deze manier opgelost.

Betaling
Wij vragen een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag. Na het feest komt de restbetaling.