Vraag & antwoord

Hoe ver van te voren moeten we de photobooth reserveren?
Zodra een datum bekend is, kun je beter meteen een reservering plaatsen. Wij hebben 2 photobooth systemen. Zeker met polulaire data zitten wij al vrij snel vol.

Onbeperkt printen?
Wij houden van printen! Hoe meer printjes hoe leuker de avond is geweest. Staan er 5 personen leuke foto’s te maken, dan krijgen ze alle 5 een eigen stripje mee. Daarnaast printen wij ook nog voor het gastenboek. Ook mag je zo vaak op de foto gaan als je wilt, geen limiet, wel zo leuk!

Krijgen we alles ook digitaal?
Ja! We slaan alle stripjes met de foto’s op. Deze krijgen jullie kort na het feest toegestuurd met Wetransfer. Hebben jullie ook een fotografiepakket bij ons geboekt, dan komt alles tegelijk op de usb-stick.

Persoonlijk ontwerp?
De fotostrips worden persoonlijk opgemaakt. Er is heel veel mogelijk. Kleuren, lettertype, logo, bijna alles kan op de stripjes worden geplaatst. Vaak gebruiken we voor het ontwerp de uitnodigingen voor het feest.

Is er begeleiding bij?
Jazeker! Wij vinden het heel vervelend als er storingen zijn met het apparaat. Stel het papier is op, of het beeldscherm loopt vast. Wij kunnen dit meteen voor jullie oplossen, zodat we snel weer kunnen draaien. We staan niet de hele tijd bij de photobooth, we willen jullie gasten wel de vrijheid geven. Vaak aan het begin staan we erbij om alles uit te leggen (en te vertellen dat ze genoeg mogen printen!), daarna houden we het vooral in de gaten. Zorgen we dat de props netjes blijven, zodat een ander ook de keuze heeft, wat ze willen gebruiken op de foto.

Zit alles bij de prijs inbegrepen?
Alles wat met de photobooth te maken heeft zit bij de prijs inbegrepen. Wij houden van duidelijkheid. Wij nemen alle luxe props mee, een achtergrond en genoeg printpapier.
Alleen eventuele reiskosten komen nog bij de prijs bij, hierover maken we vooraf een duidelijke afspraak.

Wat voor props nemen jullie mee?
Wij hebben gekozen voor een duurzame oplossing. Onze snorren, mondjes en hartjes zijn 3d geprint. Zo blijven ze lekker lang goed en netjes. We hoeven niet na elke feest alles weer weg te gooien en nieuwe te kopen. Scheelt ook weer in prijs, maar ook beter voor het milieu. Daarnaast hebben we hoedjes, slingers, pruiken en brillen mee. Genoeg keuze voor iedereen!