Photobooth huren Den Helder

Stad van de Lange Jaap

Photobooth huren Den Helder

Photobooth-huren-Den-Helder

Den Helder: Ontdek de magie van onze Photobooth!

Welkom in Den Helder, waar de zee fluistert van avonturen en de lucht gevuld is met de belofte van nieuwe herinneringen. En wat is een betere manier om die momenten vast te leggen dan met onze betoverende photobooth?

Stel je voor: een levendig feest aan de kade, omringd door het geluid van meeuwen en het zachte geruis van de golven. Maar wat het echt onvergetelijk maakt, zijn de momenten die je samen vastlegt in onze photobooth. Stap binnen en laat je meeslepen door een wereld van creativiteit en plezier.

Of je nu een maritieme bruiloft viert, een verjaardagsfeest in een gezellig café, of een bedrijfsevenement aan de waterkant organiseert, onze photobooth voegt gegarandeerd een extra dosis vreugde toe. Grijp een kapiteinspet, een duikersbril, of misschien zelfs een matrozenpijp – en maak je klaar om te schitteren voor de camera!

Onze photobooth is niet alleen een machine; het is een magische doos vol met herinneringen die wachten om ontdekt te worden. Het is de plek waar vrienden weer even kinderen worden, waar families hun band versterken, en waar geliefden hun liefde vieren in de meest spontane momenten.

En laten we het hebben over onze service – van de installatie tot de afbraak, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van het leven in Den Helder.

Dus, of je nu een trotse inwoner van Den Helder bent of de stad bezoekt voor een speciale gelegenheid, vergeet niet om de magie van het moment vast te leggen met onze photobooth! Want in Den Helder weten we hoe we feestjes moeten bouwen, en onze photobooth is de kers op de taart van elk evenement.

Waar komen wij graag:

In Den Helder komen wij graag op de volgende locaties:

  • Juliana’s (Landal, Julianadorp)
  • Fort Westoever
  • Fort Kijkduin
  • De Kampanje
  • Restaurant Stoom
  • Nogal Wiedus

Natuurlijk komen we ook graag naar andere locaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Juliana's Landal Ooghduyne

Feestkiosk is trotse partner van Juliana’s Landal Ooghduyne. Een fijne locatie in Julianadorp, met alle gemakken voorzien van Landal vakantieparken. Op een steenworp afstand van de duinen kan je hier een super leuk feest geven in verschillende zalen, heerlijk dineren, trouwen op het dakterras met uitzicht over het water. En natuurlijk kunnen alle gasten blijven slapen. Wij komen graag op deze locatie! Voor meer informatie zie hun website.