Voorbeelden

Krijg alvast wat ideeën voor jullie fotostrip

Voor elke gelegenheid maken we een passende fotostrip. Hiervoor zijn er vele mogelijkheden. Om alvast een idee te krijgen hebben wij hier diverse voorbeelden staan. Zoals je ziet kunnen we kleuren, teksten, logo’s en versieringen allemaal aanpassen en gebruiken. Indien nodig kunnen we ook (aanpasbare) templates kopen (hier zijn geen extra kosten aan verbonden). Natuurlijk laten we ons ontwerp eerst aan jullie zien, na eventuele aanpassingen en uiteindelijke goedkeuring gaan we hem pas gebruiken op jullie evenement of feest. Persoonlijker kunnen we het niet maken!

Onderstaande voorbeelden zijn het meest gebruikelijk. Ze hebben een formaat van 5x15cm. Er worden 3 foto’s gemaakt en in de prints gezet. 2 of 4 foto’s zijn ook mogelijk.

Onderstaande voorbeelden hebben een formaat van 10x15cm. Let op! Aan deze manier van afdrukken zijn extra kosten verbonden.

Photobooth-huren-fotostrip-groot
Photobooth-huren-sweet-16-feest

Om de privacy te waarborgen van onze gebruikers, werken wij bij deze voorbeelden met stockfoto’s. Deze ontwerpen van de stripjes zijn wel daadwerkelijk gebruikt.
We hebben diverse stripjes ook liggen, mochten jullie de kwaliteit even in het echt willen zien, dan maken we hiervoor graag een afspraak.