Vraag & antwoord​

Weten waar je aan toe bent, zodat jij je alleen maar op het feest hoeft te concentreren

Jazeker! Er is tijdens de gehele huurperiode een host aanwezig om jullie gasten te helpen, alle props netjes te houden en eventuele storingen direct te kunnen verhelpen. Zo hebben jullie er geen omkijken naar!

Standaard zijn de stripjes zijn 5cm breed en 15cm hoog.

Tegen een meerprijs is 10x15cm ook mogelijk.

Dat kan! Natuurlijk moeten we wel droog kunnen staan en op een verharde ondergrond. Bescherming tegen de zon is ook fijn, zeker ook voor de gasten, we willen geen geknepen ogen hebben.

Jazeker! Wij houden van printen, dus printen wij voor iedereen een eigen printje. Is er nog een gastenboek? Dan printen we daar ook meteen voor!

Natuurlijk krijgen jullie alle foto's ook digitaal! Zowel de gemaakte foto's als de fotostripjes komen na het feest zo snel mogelijk met wetransfer jullie kant op.

Nee, omdat er een host aanwezig is hebben jullie hier geen omkijken naar. Blijf lekker genieten van jullie feest, wij doen de rest!

Je mag zo vaak op de foto gaan als je wilt! Er is geen limiet, hoe vaker hoe leuker het gaat worden!

Normaal worden er 3 foto's gemaakt die op het stripje komen. Echter zijn 2 of 4 foto's ook mogelijk.

Wij leveren ook speciale gastenboeken waarin de gasten een stripje kunnen plakken en meteen iets bij kunnen schrijven. Deze zijn los bij te bestellen. Natuurlijk mag je ook zelf een gastenboek verzorgen. Probeer wel een boek te kiezen met wat stevigere bladen erin. Wij nemen altijd pennen en plaksel mee, dit hoeven jullie dus niet zelf te verzorgen.