Photobooth huren Texel

Ons 2e thuis

Photobooth huren op Texel

Photobooth-huren-op-Texel

Texel’s best bewaarde geheim – onze photobooth!

Welkom op Texel, waar de zeewind danst door de duinen en elke zonsondergang een meesterwerk op zich is. Maar laten we het hebben over het echte juweeltje van Texel – onze photobooth, het best bewaarde geheim van het eiland!

Stel je voor: een bruisend feest op het strand, omringd door vrienden, familie en de zoute geur van de zee. Maar wat het echt onvergetelijk maakt, zijn de momenten die je vastlegt in onze photobooth. Stap binnen en laat jezelf meeslepen in een wereld van plezier en speelsheid.

Of het nu gaat om een strandbruiloft, een jubileumfeest in een sfeervolle boerderij, of een intieme verjaardagsviering in een knus café, onze photobooth voegt gegarandeerd een extra dosis vreugde toe. Grijp een zonnehoed, een opblaasbare flamingo, of misschien zelfs een traditionele Texelse muts – en laat je creativiteit de vrije loop!

Onze photobooth is niet zomaar een machine; het is een magische doos vol herinneringen die wachten om ontdekt te worden. Het is de plek waar families weer even kinderen worden, waar vriendschappen worden bezegeld met een lach, en waar geliefden voor altijd worden vereeuwigd in fotostrookjes.

En laten we het hebben over onze service – van de opstelling tot de afbraak, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de tijd op dit prachtige eiland.

Dus, of je nu een Texelaar bent die zijn thuis viert of een bezoeker die het eiland verkent, vergeet niet om de magie van Texel vast te leggen met onze photobooth! Want op Texel weten we hoe we feestjes moeten bouwen, en onze photobooth is daar het perfecte bewijs van.

Extra goed om te weten is dat we voor Texel geen extra kosten berekenen voor de boot en verblijf.

Waar komen wij graag:

Weten jullie al waar jullie een feest op Texel willen organiseren? Een paar ideeën zijn:

  • Paal 17
  • De Toegift
  • Evenementenhal Texel, De Krim
  • Hotel de Lindeboom
  • Van der Valk Hotel Texel
  • De Pelikaan

Natuurlijk zijn andere locaties ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.